ESKİŞEHİR / ODUNPAZARI - Turgut Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

The Archietects of Our Country E-twinning Projesi

Okulumuz İngilizce öğretmenlerinden Bilge ALTINTAŞ önderliğinde 9/M sınıfından İrfan ALDEMİR,Serkan ÇELİK,Burak GÜRKAN,10/E sınıfından Ali Osman ÇALIŞKAN, 11/A sınıfından Berkay Kavlak,11/B sınıfından Mustafa KÜRKLÜ ve 12/G sınıfından Orhan Enes BERBERLER isimli öğrencilerin yer aldığı e-twinning projesi başlamıştır.Proje ortakları İstanbul,Antalya ve Gürcistan'dır.

Projemizin amacı şehrimizdeki ve ülkemizdeki önemli tarihi yapılar ve mimarları ile ilgili bilgi almak ve bu sayede öğrencilerin tarihe olan ilgilerini arttırmaktır.Ayrıca proje dili İngilizce olduğu için öğrencilerin yabancı dil becerilerine de katkı sağlamak amaçlanmaktadır.

Proje kapsamında tarihi yerlere geziler yapılacak ve çeşitli Web 2.0 araçları kullanılarak takvim, e-kitap, e- sergi gibi çalışmalar yapılacaktır.

Yayın: 23.02.2024 - Güncelleme: 23.02.2024 14:16 - Görüntülenme: 179