ESKİŞEHİR / ODUNPAZARI - Turgut Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ara

Okulumuz Motor Teknolojileri Alanında yapılan tadilat çalışmalarında sona gelindi.

Ara

12-13 Aralık 2015 tarihlerinde yapılan Liseler Arası Güreş Şampiyonasında okulumuz güreş takımı 4 Kupa Almıştır.

Kas

Müsteşar Yardımcımız Sayın Salih ÇELİK, Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürümüz Sayın Osman Yıldırım ve İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Necmi ÖZEN Okulumuzu Ziyaret Etti.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Kupasında İl Birincisi Olduk.

Haz

Okulumuzun 12. Geleneksel Pilav ve Mezuniyet günü öğrencilerimizin, velilerimizin ve davetlilerin yoğun katılımıyla çoşku içerisinde gerçekleştirildi.

Nis

Okulumuzda Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü İş Sağlı ve Güvenliği Uzmanı Selam OĞUZ tarafından Eskişehir de Meslek Liselerinde görev yapmakta olna ilgili Müdür Yardımcılarına İş Sağlı ve Güvenliği eğitimi verildi.

Nis

Okulumuz rehberlik servisi tarafından 9. Sınıf öğrencilerimizin Mesleki Alan Seçimi öncesinde velilerimize Alan seçimi ve Ergenlik Psikolojisi üzerine bilgilendirme semineri düzenlendi.

Mrt

Metal Teknolojileri Alanımıza modüller eğitimde ihtiyaç duyulan Tav Fırını, Hidrolik Pres ve Mig-Mag Kaynakları ile Makina parkımız çeşitlendirilmiştir.

Şbt

Öğrenciler Avrupa da elektrik tesisatları normlarını ve iş güvenliği uygulamalarını yerinde inceleme imkanı bulacaklar.

Şbt

Okulumuzun 29 Mart - 18 Nisan Tarihleri arasında uygulanacak olan Avrupa Birliği Projemizde Hollanda Amsterdam da mesleki eğitim alacak öğrencilerimiz için Yabancı dil ve mesleki yeterlilik sınavaları yapıldı.

Ara

Okulumuz makine teknolojileri atölyemize yeni tezgahlarımız geldi.