ESKİŞEHİR / ODUNPAZARI - Turgut Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

27/09/2023

Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES) projesi

kapsamında Değerler Eğitimi Kulübümüz toplantı gerçekleştirdi.

19/09/2023

Turgut Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Eskişehir

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı bugün çalan ilk zille başladı.

Turgut Reis MTAL olarak yeni eğitim öğretim yılımızın tüm öğretmen ve öğrencilerimize hayırlı olmasını dileriz.

Turgut Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Eskişehir

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı Öğretmenler Kurulu toplantısı 04/09/2023 pazartesi günü saat 09:00 da  gerçekleştirildi.

Kurulda öğretmen  arkadaşlarımıza  salgın hastalıklar  ve korunma yöntemleri  hakkında bilgilendirme  yapıldı.

Turgut Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Eskişehir

15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Haftası Pano Çalışmamız...

19/06/2023

Turgut Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Eskişehir

2022 - 2023 Eğitim Öğretim Yılı Sene Sonu Öğretmenler  Kurulu  Toplantımızı Zomm üzerinden online olarak gerçekleştirdik.

16/06/2023

Turgut Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Eskişehir

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı son gününde öğrencilerimize okul bahçemizde düzenlenen törenle karneleri verildi. Düzenlenen törende çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimiz, ve okulbirincimiz hediyelerini okul idarecilerimizden teslim aldılar.

Tüm öğrencilerimize sağlıklı, huzurlu bir tatil geçirmelerini diler; mezun olan 12. sınıf öğrencilerimize sonraki hayatlarında başarılar dileriz.

Turgut Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Eskişehir

Mesleki Eğitim Tanıtma ve Yaygınlaştırma Projesi (METYAP) kapsamında  Alan Şeflerimiz aşağıda isimleri yazılı okulları ziyaret etmişler okulumuzu ve bölümlerimizi tanıtmışlardır.

Sevinç Behiç Akaydın Ortaokulu

Şehit Güngüren Bostan Ortaokulu

Tabduk Emre Ortaokulu

Ticaret Borsası Ortaokulu

Ticaret Borsası İmam Hatip Ortaokulu

12/06/2023

Turgut Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Eskişehir

Okulumuz,   12. sınıf öğrencileri 12-13-14 Haziran 2023'te tarihlerinde okulumuzda İşletmede Beceri Eğitimi Sınavına tabi tutulacaklardır.

09/06/2023

Turgut Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Eskişehir

Bilinçli Tüketici Kulübü  "Türkiye  Çevre Haftası" ve Okulda İyilik Var Projesi kapsamında etkinlikler yapıyor. Kulüp öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

06/06/2023

Turgut Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Eskişehir

Kardeş okulumuza yapılan yardımlarda emeği geçen tüm idareci, öğretmen ve diğer personele, öğrencilerimize canı gönülden teşekkür ediyoruz. Allah vatanımıza ve milletimize böyle bir felaket yaşatmasın. Sağolun varolun teşekkür ediyoruz.

02/06/2023

Turgut Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Eskişehir

Model Uçak Kulübümüz Çağfen Koleji Bilim Şenliği etkinliğine katılarak okulumuzu temsil ettiler

01/06/2023